• Taal aanpassen:
  • nl
  • de

Vragen en/of opmerkingen?

Heeft u een vraag over onze producten of wilt u ook uw groenafval verantwoord en milieuvriendelijk laten verwerken? Vul dan onderstaand contactformulier in of mail naar info@oldebolhaar.de. U kunt uiteraard ook met uw vragen terecht bij één van onze vestigingen.Locaties en contactgegevens

In de vestigingen in Bad Bentheim/Gildehaus, Zelhem en Duiven verwerkt Olde Bolhaar groenafval van onder andere gemeenten, afvalverwerkingsbedrijven, land- en tuinbouwbedrijven en hoveniers. Op onze locaties in Duiven en Zelhem kunnen ook particulieren met hun tuinafval terecht.

Bad Bentheim/Gildehaus

Hoofdvestiging en hoofdkantoor. Hier wordt groenafval verwerkt afkomstig van onder meer gemeenten en bedrijven in de groensector. Particulieren kunnen met hun tuinafval terecht bij de vestigingen in Duiven en Zelhem. Vanuit de vestiging wordt compost verkocht aan zowel bedrijven als particuliere klanten.

Meer informatie
Olde Bolhaar Eco-Service GmbH
Fahlstiege 16
48455 Bad Bentheim
Tel. +49 (0)5924 7887-0
Fax. +49 (0)5924 7887-19
info@oldebolhaar.de

Zelhem

In 2015 nam Olde Bolhaar in Zelhem Groenrecycling Wassinkbrink over en zette de activiteiten vanuit de bestaande locatie. Behalve gemeenten en (groen-)bedrijven kunnen ook particulieren hier terecht met hun tuinafval. Particulieren en bedrijven kunnen op deze vestiging terecht voor diverse soorten compost.

Meer informatie
Olde Bolhaar Eco Service B.V.
Wassinkbrinkweg 11
7021 JZ Zelhem
Tel. +31 (0)314 360733
info@oldebolhaar.nl

Duiven

Met de aankoop van de locatie in Duiven (2018) beschikt Olde Bolhaar over een derde vestiging. Net als in Zelhem kunnen particulieren hier hun tuinafval kwijt en terecht voor de aanschaf van compost. Ook zakelijke klanten vinden hier diverse soorten grondverbeteraars.

Meer informatie
Olde Bolhaar Eco Service B.V.
Roelofshoeveweg 31
6921 RH Duiven
Tel. +31 (0)263 118223
info@oldebolhaar.nl

Groenafval vormt een uiterst milieuvriendelijke basisgrondstof voor onder meer biomassa en compost. In de vestigingen in Bad Bentheim/Gildehaus, Zelhem en Duiven verwerkt Olde Bolhaar groenafval van onder andere gemeenten, afvalverwerkingsbedrijven, land- en tuinbouwbedrijven en hoveniers. Olde Bolhaar recyclet deze ‘groene stromen’ tot bijvoorbeeld biobrandstof en hoogwaardige compost in diverse varianten.