• Taal aanpassen:

Over Olde Bolhaar

Olde Bolhaar werd in 2012 opgericht door Christiaan Olde Bolhaar met als standplaats de locatie Bad Bentheim/Gildehaus. In 2015 nam Olde Bolhaar Groenrecycling Wassinkbrink in Zelhem over en in 2018 volgde de aankoop van de locatie in Duiven. Verdeeld over locaties in Bad Bentheim/Gildehaus, Zelhem en Duiven zijn zestig medewerkers continu bezig met het optimaliseren van groene afvalstromen, het experimenteren met nieuwe recycletechnieken en het verfijnen van bestaande recyclemethodes.

Klanten in onder meer de potgrondindustrie hebben grote waardering voor de aandacht die Olde Bolhaar besteedt aan research en aan het zoeken naar nieuwe toepassingen. Olde Bolhaar komt op die manier niet alleen zijn klanten optimaal tegemoet, maar anticipeert bovendien op de continu veranderende milieuregelgeving in zowel Duitsland als Nederland. Olde Bolhaar verwerkt het groene afval van onder andere gemeenten, afvalverwerkingsbedrijven, land- en tuinbouwbedrijven en hoveniers. In de vestigingen in Zelhem en Duiven kunnen ook particulieren hun tuinafval en restgroen inleveren.

Geschiedenis

2012

Oprichting Olde Bolhaar

Christiaan Olde Bolhaar richt Olde Bolhaar Ecoservice op met als vestigingsplaats
Bad Bentheim/Gildehaus.
2015

Overname Groenrecycling Wassinkbrink

Olde Bolhaar neemt Groenrecycling Wassinkbrink in Zelhem over. In deze vestiging kunnen ook particulieren hun groenafval inleveren.
2018

Aankoop locatie Duiven

Aankoop van de locatie in Duiven. Net als in Zelhem hebben ook hier particulieren de mogelijkheid hun tuinafval in te leveren.

Onze locaties